همین حالا به رایگان مشترک مطالب نیم پلاس شوید تا اخبار داغ را از دست ندهید

ایمیل :

آموزش ثبت ایمیل

طرز تهیه ماهی انگشتی – فینگر فیش

طرز تهیه ماهی انگشتی - فینگر فیش

طرز تهیه در ادامه مطلب …

 

 

مواد لازم :

شیر ماهی (فیله ماهی ) ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس سویا ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پارامسان ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲عدد
آرد سفید ۱۰۰ گرم
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ماهی را به قطعات یکدست به لندی ۱۰ سانتی متر و ضخامت ۱ سانتیمتر خرد نموده, شسته و خشک می کنیم .

کمی نمک و فلفل به سس سویا اضافه نموده و بوسیله قلم مو روی ماهی بمالید.

پنیر را رنده کرده و با آرد سوخاری مخلوط می کنیم .

تخم مرغ را همراه کمی نمک به هم می زنیم .

قطعات ماهی را در آرد غلطانده , سپس در تخم مرغ زده شده می زنیم .

بعد در مخلوط پنیر و آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ با حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم.

 

موضوعات : آشپزی, آموزش

برچسب ها : , , , , , ,

دیدگاه خود را به ما بگویید.